Educatoarea criminala de la Timisoara ramane in spatele gratiilor. Avocatul ei a cerut arestul la domiciliu

Măsură preventivă prelungită de magistrați în cazul educatoarei din Timișoara care și-a ucis cu cruzime fiica de numai 4 ani.

Magistrații de la Tribunalul Timiș au decis să-i prelungească mandatul de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile. Avocatul femeii a cerut ca ea să fie plasată în arest la domiciliu, însă solicitarea a fost respinsă. Femeia a atacat hotărârea magistraților și contestația urmează să fie judecată de magistrații Curții de Apel Timișoara.

Decizia magistraților de la Tribunalul Timiș a fost luată de magistrați joi, înainte de Paște. Judecătorii au decis prelungirea mandatului de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile. Avocatul femeii a cerut ca arestul preventiv să fie schimbat cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, însă magistrații au respins solicitarea.

„În temeiul art. 236 C. proc. pen., admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş. În temeiul art. 234 C. proc. pen. şi a art. 235 C. proc. pen., rap. la art. 202 alin. 1, 2, 3 şi 4 lit. e) şi art. 223 alin. 2 C. proc. pen., dispune prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatei NEŢ OANA RĂZVANA, cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie (omor comis asupra unui membru de familie – fiica), prevăzută de art.199 alin.1 raportat la art.188 alin.1 din C.pen., arestată în baza încheierii penale nr. 46/DL/15.03.2018 pronunţată de Tribunalul Timiş, mandat de arestare preventivă nr. 26/UP/15.03.2018, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 14.04.2018 şi până la data de 13.05.2018, inclusiv. Respinge ca nefondată cererea inculpatei formulată prin apărător, de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu. În temeiul art. 275 alin. 3 C. proc. pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului”, se arată în soluția pe scurt a instanței.

Femeia a făcut recurs ce urmează să fie judecat de magistrații Curții de Apel Timișoara.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.