El este bărbatul care şi-a înjunghiat soţia în grădiniţa din Bucureşti! Nicoleta şi Marius Botan sunt separaţi şi au împreună doi copii

UPDATE : 

Nicoleta Botan, tânăra de 30 de ani care a fost înjunghiată de fostul soţ într-o grădiniţă din Capitală, a murit la spital.

Potrivit medicilor de la Spitalul Floreasca, tânăra înjunghiată de două ori în abdomen de Marius Botan, fostul ei soţ, şi-a pierdut viaţa, în ciuda eforturilor depuse.

 

Nicoleta Botan, directoarea grădiniţei, era despărţită de soţul ei, Marius Botan, şi chiar avea un ordin de protecţie emis de instanţă. Bărbatul nu avea voie să se apropie la mai puţin de 200 de metri de Nicoleta Botan sau de cei doi copii minori ai lor.

“Admite în parte cererea formulată de reclamanta BOTAN NICOLETA în contradictoriu cu pârâtul BOTAN MARIUS-CRISTIAN. Dispune emiterea unui ordin de protecţie, pe o durată de 6 luni de la pronunţarea prezentei sentinţe, care conţine următoarele obligaţii şi interdicţii pentru pârâtul Botan Marius Cristian: Evacuează pârâtul din locuinţa situată în Bucureşti, …, sector 2. 

Obligă pârâtul să păstreze o distanţă minimă determinată de 200 m faţă de reclamantă, faţă de domiciliul acesteia şi faţă de locul său de muncă, precum şi faţă de copiii părţilor B.R.E. şi B.R.N. Interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, cu reclamanta”, se arată în decizia instanţei, emisă în 24 noiembrie 2017.

Astăzi, însă, bărbatul a încălcat ordinul şi, înarmat cu un cuţit, a intrat în grădiniţa soţiei sale înjunghiind-o de două ori.

Medicii veniţi la faţa locului au stabilizat-o pe femeie, apoi au transportat-o la Spitalul Floreasca, unde a intrat direct în sala de operaţie.

Starea femeii este foarte gravă, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor acesteia de supravieţuire.

Atacatorul se află în custodia poliţiei, la această oră fiind audiat de anchetatori.

sursa: observator.tv

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *