Elemente de decor de zeci de mii de euro pentru iluminatul festiv în Lugoj

Primarul municipiului Lugoj a propus şi consilierii locali au aprobat în ultima şedinţă actul adiţional la contractul cu ELBA, pentru iluminatul festiv din acest an.

Contractul aprobat nu are o valoare totală, ci doar o listă cu produse, din care Primăria Lugoj urmează să le aleagă pe cele care vor ajunge pe străzile oraşului.

Francisc Boldea a declarat însă, pentru Lugojeanul.ro, că suma care va fi cheltuită e aprobată în bugetul local. “E circa 40 de mii de euro, dar e o sumă mică. Vă spun că sunt alte oraşe care au de zece ori mai mult decât avem noi.  Cele mai multe elemente vor fi cumpărate, însă plasa din Piaţa Drăgan va fi închiriată”, a spus primarul Lugojului.

Am ales câteva elemente,  care au mai fost la Lugoj şi în anii trecuţi pentru care vă prezentăm tarifele mai jos.

Cel mai scump este elementul luminos, aflat pe lista aprobată, numit “Fântână 3”, care costă 7.329,45 de euro, urmat de “Brad Pixel Led”, în valoare de 6.453,12 de euro,  “Glob 1” 4.343 de mii de euro.

O “Săniuţă”, care va ajunge şi la Lugoj costă 1.046 de mii de euro, un “Moş Crăciun” 1.500 de euro, un “Om de zapadă” 1.389 de euro.

sursa: lugojeanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.