Elevi ai Colegiului Național ”Coriolan Brediceanu”; locul I la un concurs internațional

Colegiul Național ”Coriolan Brediceanu” s-a făcut remarcat în această perioadă cu un nou premiu, obținut în cadrul concursului internațional ”Play Energy”.

”Lumină în noapte”, proiectul înscris în competiție, realizat de către Alice Cania, Arianna Ciroagă, Loredana Groza, Alexia Jivulescu și Vuia Medeea, eleve în clasa a VIII-a, sub coordonarea profesoarei Maria Lucia Boldea, a obținut locul I.

Concursul PlayEnergy este un proiect pe care un mare distribuitor de energie electrica îl dedică școlilor, pentru a construi împreună un viitor sustenabil, inovator, accesibil tuturor, axat pe cunoștințe și pe utilizarea inteligentă și creativă a tuturor resurselor, începând cu energia electrică.

În ediția din acest an, competiția își propune să realizeze mai multe proiecte energetice inovatoare, pornind de la cinci cuvinte cheie: eficiență, colaborare, inovație, tehnologie și accesibilitate. Conceptul de bază ”Play Energy” pornește de la stimularea  elevilor de a descoperi atât utilitatea energiei, cât și modalități inedite de utilizare a acesteia în casă, pe stradă, în oraș, în centralele electrice și în lumea întreagă.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *