VIDEO: Eliberarea celor doi romi starneste teama si nemultumire!

Rivalii au fost eliberati si plasati sub control judiciar! Romii a caror autoturisme au fost distruse, se simt amenintati si se tem pentru viata lor.

Decizia de a-i elibera din arest si de a-i plasa sub control judiciar pe cei doi rromi din  clanul Tosa, retinuti marti seara, i-a pus pe jar pe membri familiei a caror autoturisme au fost distruse in centrul Lugojului si pe strada Bistrei din municipiu.

Acestia spun ca au primit mesaje directe prin care sunt amenintati ca vor fi omorati daca nu isi retrag plangerile depuse la politie.

Oamenii spun ca Politia si Parchetul si-au facut treaba in cazul lor si ca i-au salvat de la moarte, dar ca nu inteleg de ce acum atacatorii au fost eliberati din arest! Speriati ca odata cu eliberarea celor doi suspecti din arest si plasarea lor sub control judiciar pentru 60 de zile, ar putea fi atacati din nou, acestia fac un apel la autoritati pentru a-i apara.

De cealalta parte autoritatile au anuntat ca situatia este sub control si ca au fost luate toate masurile care se impun pentru ca acest conflict sa nu reizbucneasca.

Rivalii au fost eliberati si plasati sub control judiciar!

Rromii a caror autoturisme au fost distruse, se simt amenintati si se tem pentru viata lor

Posted by Lugoj Online on 23 August 2017

sursa: lugojonline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *