EMOȚIONANT! Un ucrainean ucis de trupele rusești trece pe ultimul drum străjuit de mii de oameni în genunchi; avea 26 de ani…

Vitali Șamrai, un ucrainean ucis de forțele rușești în Bătălia de la Avdiivka, se întoarce acasă, la Monastârâșce. În ultima sa călătorie, cortegiul funerar este așteptat de mii de oameni pe marginea drumului, toți stând în genunchi; imagini ce-ți vor tăia răsuflarea. Conflictul din zina Donețkului s-a întețit în ultimele zile, 32 de militari și 14 civili fiind uciși.

Vitali Șamrai, un ucrainean de 26 de ani, a fost ucis la finele lunii ianuarie de către forțele pro-ruse, după ce luptele din zona industrială Avdiivka s-au reluat. Perimetrul controlat de ucraineni din 21 iulie 2014 rămăsese ca o forță tampon între beligeranți. Începând din 29 ianuarie, luptele s-au reluat, cele două tabere acuzându-se, reciproc, că au încălcat acordurile de pace. În ultimele șase zile la Avdiivka s-au înregistrat 32 de soldați morți, 14 civili, alte 100 de persoane fiind rănite.

Șamria, originar din Monastârâșce, o localitate din centrul țării, s-a întors pe ultimul drum, fiind însoțit, de pe margine, de mii de ucraineni în genunchi, mulți dintre ei purtând steagul național. Imaginile sunt emoționante!

sursa: a1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.