Evenimentul ”Pacifica” devine unul umanitar

Formația Pacifica va ține un concert extraordinar miercuri, 20 februarie, de la ora 19, la Sala Teatrului Municipal ”Traian Grozăvescu” Lugoj. Din păcate, starea sănătății solistului Leo Iorga s-a deteriorat în ultimele săptămâni, așa că va efectua un tratament de urgență la Hamburg, în Germania.

Din respect pentru publicul lugojean, care a aclamat în trei rânduri prezența celor de la Pacifica în orașul nostru, evenimentul nu va fi contramandat. Singura diferență este că toate încasările vor fi
direcționate vor fi donate pentru tratamentul solistului, în Germania.

”Dragi prieteni, cu părere de rău trebuie să vă anunțăm că prietenul și colegul nostru Leo Iorga nu va putea fi prezent la concertul programat datorită faptului că în perioada 15 februarie -15 martie va fi plecat la Hamburg, unde va efectua intervențiile și tratamentul recomandat de medici pentru rezolvarea problemelor sale de sănătate. În această situație, din respect pentru voi , fanii și prietenii lui Leo și ai trupei Pacifica, de comun acord cu organizatorul evenimentului, am hotărât să susținem acest concert în formula Pacifica, adică Teo Boar-voce, chitara și Vlady Cnejevici – claviaturi, voce. De asemenea, în cadrul concertului vom cânta, împreuna cu voi, dragi prieteni, și hit-urile rock nemuritoare consacrate de vocea inegalabila lui Leo. Pe această cale dorim să vă rugăm, pe voi prietenii și fanii lui Leo, să îl sprijinim în campania de strângere de fonduri și să ne rugăm pentru sănătatea lui. Vă mulțumim pentru înțelegere, vă așteptăm la concert și va promitem o seară muzicală de înaltă calitate!” se spune într-un mesaj adresat de membrii formației.

În seara concertului vor fi disponibile spre vânzare Cd-uri “Best of Leo Iorga & Pacifica”, iar banii rezultați din vânzarea lor vor fi donați lui Leo pentru achitarea contravalorii intervențiilor și a tratamentului.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.