Explozie langa Lugoj. Doi copii si mama lor au ajuns in stare grava la spital

Doi copii si mama lor au ajuns in stare grava la spital, dupa ce camera in care se aflau a sarit in aer.

Vecinii spun ca femeia se afla in casa, alaturi de cei doi copii de 4 ani si respectiv o luna.„ Ï-am auzit tipand. Prima oara am crezut ca se joaca, dupa aceea am auzit-o pe mama cerand ajutor. Ne-am dat seama ca s-a intamplat ceva grav si am intrat sa vedem ce s-a intamplat. Copiii si mama aveau hainele arse.” –  a declarat unul dintre vecini.

La un moment dat, se pare ca baiatul de 4 ani s-a apropiat de soba, in timp ce avea in mana o sticla de benzina. Baiatul a desfacut sticla crezand ca este suc. In camera s-au imprastiat vapori din substanta inflamabila, iar ghinionul a facut ca in momentul imediat urmator, femeia sa deschida usa sobei, in camera avand loc deflagratia.

Tipetele copiilor si ale mamei i-au alertat pe vecini, care au dat buzna in casa pentru avedea ce se intampla. Femeia si copiii aveau arsuri pe tot corpul. Patru echipaje de salvare de la Lugoj au ajuns la Jdioara, acordandu-le primele ingrijiri medicale victimelor, dupa care le-au transportat la spital.

Vecinii au declarat ca cel mai grav par sa fie copiii. Pompierii au anuntat ca explozia nu a fost urmata de incendiu. Politistii au demarat o ancheta pentru a stabilii exact imprejurarile in care s-a produs acest eveniment nefericit.

sursa: lugojinfo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.