Făgetul are piață nouă! Comercianții pot vinde într-un spațiu inedit

Făgetul și-a inaugurat ieri cea mai nouă piață, unicat în România. Evenimentul a fost onorat cu prezența de liderii politici făgețeni și naționali, printre ei, Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, vicepreședintele CJT Adrian Stancu, senatorul liberal Alina Gorghiu, Valeriu Tabără, Cetățean de Onoare al Făgetului, primar din zona de est a județului, Nicolae Robu, președinte PNL Timiș și primar al Timișoarei și mulți alți lideri politici și administrativ din Timiș.

Oficiile au fost făcute de Marcel Avram, primarul orașului Făget.

„Este o investiție foarte importantă pentru Făget, după centrul civic și alte lucrări de infrastructură și la fel cum am fost întrebat în alte rânduri, cea mai importantă investiție a Făgetului pot să spun că ea nu s-a întâmplat încă”, a declarat Marcel Avram.

Președintele Consiliului Județean a remarcat la rându-i dezvoltarea orașului.

„Este o investiție pentru viitor și pentru tot ce înseamnă producători din zona Făgetului, dar nu numai, pentru că aceasta atrage și gospodari din zona Lugojului. Piața e a făgețenilor și trebuie considerată ca atare, a spus Călin Dobra, președinte CJT.

La eveniment au participat un număr foarte mare de făgețeni, care au putut urmări un spectacol deosebit de foclor, dar au putut degusta și micii „mari” care se mănâncă în fiecare vineri în piața din orașul castanilor.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *