„Fălci de crocodil”, una dintre luptătoarele de temut ale ISIS, a rămas fără arma ei feroce: dinții

O femeie aflată în slujba grupării teroriste ISIS, cunoscută după porecla „fălci de crocodil”, a rămas fără dantură după ce a fost atacată de un grup de necunoscuți, în locuința ei din orașul Hawija din nordul Irakului. Se presupune că atacul a fost un act de răzbunare, deoarece aceasta mușcase peste 200 de femei pe motiv că au încălcat „legile de supunere” față de grupare.

Individa activează în „divizia de femei” a Statului Islamic de circa trei ani, conform mass mediei irakiene, citate de Daily Mail, și era una dintre cele mai de temut luptătoare.

Ea se ocupa cu mușcarea brutală a femeilor care nu ascultau codului moral al grupului. Peste 200 de femei au rămas cu membrele mutilate în urma confruntării cu aceasta.

ISIS a pus stăpînire pe mai multe regiuni de lângă Kirkuk din 2014, executând zeci de civili și membri ai personalului de securitate.

Mii de oameni au fost forțați să-și părăsească locuințele. Forțele de securitate irakiene se concentrează în prezent asupra recuperării orașului Mosul, orașul în care ISIS și-a proclamat teritoriul ca fiind parte din „califat”.femei.

sursa: realitatea.net

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *