Intr-o familie din Timis, moartea loveste naprasnic si ia viata dupa viata!

Durere fara margini intr-o familie din Timis in care moartea loveste naprasnic si ia viata dupa viata. In doar cateva luni s-au prapadit o multime de oameni. Ultimul a pierit marti seara.

O femeie din Cenad e sfasiata de suferinta, dupa ce si-a pierdut o fiica, un nepot, barbatul si actualul iubit. Acesta din urma a fost inghitit aseara de apele Muresului. Dupa cateva ore de cautari, pompierii si voluntarii Salvo din Sannicolau Mare, ajutati si de scafandri de la Timisoara, l-au gasit inecat. Avea doar 21 de ani.

Inainte de aceasta tragedie, la finele verii trecute, femeia si-a pierdut o fiica si nepotul. Amandoi au murit tot inecati in apele Muresului. Au mers sa se balaceasca, insa n-au tinut seama de curentii puternici care i-au prins si i-au tras in adancuri.

La scurt timp, sotul femeii a murit in urma unui infarct.

De putina vreme, isi gasise linistea langa tanarul de 21 de ani, insa moartea i l-a smuls si pe acesta.

Ore intregi au scotocit malurile Muresului salvatorii. Inainte de lasarea serii au reusit sa gaseasca trupul neinsufletit al tanarului si l-au recuperat.

Coplesita de durere, femeia a povestit politistilor ca barbatul mersese pana acasa sa-si ia buletinul de care avea nevoie pentru completarea unor documente. Crede ca, din pricina caldurii, pe drum, cel mai probabil, s-a oprit sa se racoreasca si asa s-a intamplat tragedia.

Impreuna cu singura fiica ce i-a ramas, femeia se pregateste acum de inca o inmormantare.

 

sursa: opiniatimisoarei.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *