Fântânile de cartier, redeschise

Primăria Lugoj a primit a­pro­barea pentru re­deschiderea majorității fântânilor închise, în urma ultimelor analize efectuate la instalațiile pu­blice de alimentare cu apă.

În 9 iunie-10 iunie, a fost sistată furnizarea apei de adâncime la fântânile situate în Micro I, Micro II, Micro III, Micro V, pe străzile He­ze­rişului, Timişoarei nr.110, Timişoarei-Filatura de Mă­tase, 1 Decembrie 1918 – bloc 21, Cotu-Mic-bloc 14, Cotu-Mic troiță, A. Vlaicu-Caraiman, Făgetului, M. Vi­teazul, Plopilor-Parc Ştrand, Ep. Dr. Ioan Bălan-Catedrală, Izlazul Mic, Stadion I-Bloc 8, Bocşei, Al. Vlahuţă.

“Au fost a­na­lize trimestriale efectuate de o firmă din Ploiești, prin le­ge noi am fost obligați să le facem. În primă fază au fost închise 19 fântâni, după care au mai urmat patru, din cele 38 pe care le avem în oraș, Miercuri, 28 iunie ne-au venit rezultatele și am dis­pus reluarea alimentării cu apă la 21 de fântâni. La toa­te instalațiile vizate au fost făcute lucrări de dez­in­fec­tare. În Consiliul Local de săptămâna trecută s-a a­probat un program mul­tianual prin care vor în­cepe să curățăm fântânile la adâncime, câte opt pe an”, a explicat Francisc Boldea, primarul Lugojului.

În pre­zent nu se poate bea apă de la fântânile de pe strada Mu­reșului și de la cea de lângă Parcul  Gării.

sursa: redesyeptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *