Fara apa si caldura pe unele strazi din nordul Timisoarei

Se oprește apa rece pe mai multe străzi din zona Torontalului, miercuri, 12 aprilie, anunță reprezentanții Aquatim. Oficialii Colterm spun că se opresc și apa caldă și căldura în mai multe imobile de pe câteva străzi din nordul Timișoarei.

Aquatim anunță întreruperea furnizării apei reci pe Calea Torontalului, între străzile Ion Inculeț și Gheorghe Ardelean, Arthur Rubinstein, Aurel Pop, Marius Moga, Ion Hobana, între orele 9-15, pentru conectarea unor conducte noi de apă la rețeaua existentă. Muncitorii contractați de societatea de apă și canal desfășoară lucrări la intersecția străzilor Calea Torontalului cu Grigore Alexandrescu.

„La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată”, transmit oficialii Aquatim.

De asemenea, mai mulți timișoreni care locuiesc în nordul orașului rămân, marți, între orele 8-15, fără apă caldă și căldură, din cauza unei avarii.

„În vederea remedierii unei defecțiuni, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 45A în ziua de marți, 11 aprilie, între orele 8-15. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Bucovina (parțial), Matei Basarab (parțial), Viilor și Mehedinți”, transmit cei de la Colterm.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.