Fasole cu ciolan; rețetă bună și rapidă pentru 1 Decembrie

De 1 decembrie, românii obişnuiesc să servească o porţie de fasole cu ciolan. Iată o reţetă bună, simplă și rapidă!

Ingrediente

1 kg de fasole fiartă
ciolan afumat fără os
ulei
o ceapă
o lingură de bulion
puţin cimbru
o foaie de dafin
sare
piper

Mod de preparare

Ciolanul se taie în bucăți și se prăjește în ulei încins. Ceapa se taie mărunt și se călește. Se adaugă peste ea și puțin bulion. Se amestecă și se pune fasolea fiartă, puțin cimbru, o foaie de dafin și o cană din supa în care a fiert fasolea.

Se adaugă sare și piper după gust și se lasă să fiarbă 35-40 de minute. Bucățelele de ciolan se servesc cu fasole.

Este o rețetă rapidă și bună.

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *