Femeia data disparuta la Timisoara a fost gasita moarta

Femeia data disparuta la Timisoara in drum spre serviciu a fost gasita moarta astazi. Trupul neinsufletit a fost descoperit in centrul comercial din centrul orasului unde lucra la un fast-food.

Cadavrul Mariei Budeanu zacea in putul liftului de marfa de la magazinul Bega. Politistii efectueaza cercetari la fata locului. Nu se stie deocamdata ce s-a intamplat. Criminalistii au verificat casa liftului, iar primele date duc spre ipoteza unui accident.

Politistii au reconstituit traseul pe care femeia il parcurgea de acasa, din Calea Sagului, catre locul ei de munca si au descoperit ca aceasta ajunsese in centrul orasului fara probleme, ea fiind vazuta la Catedrala, la scurt timp de la plecarea catre serviciu. Era semn ca ajunsese teafara si nevatamata in zona centrala, varianta rapirii, sustinuta de membrii familiei, fiind exclusa. Asa ca, oamenii legii au intensificat verificarile in zona in care Maria Budeanu lucra. Asa au facut teribila descoperire.

Un angajat al centrului comercial a facut macabra descoperire in jurul orei 11.00. Maria Budeanu era imbracata exact asa cum plecase luni de acasa catre serviciu.

sursa: opiniatimisoarei.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *