Femeia disparuta marti, cautata in continuare la Timisoara; autoritatile rascolesc Padurea Verde

Desfășurare de forțe, vineri dimineață, în Pădurea Verde din Timișoara. Pompierii, jandarmii, polițiștii, pădurarii, dar și voluntarii de la RescueTM s-au mobilizat pentru a o căuta pe Veronica Violeta Fejes. Femeia a dispărut marți la prânz de acasă, iar autoritățile au informații că ar fi plecat să își pună capăt zilelor.

Veronica Violeta Fejes are 47 de ani, iar marți la prânz a plecat de acasă. Suferea de depresie de ceva timp, iar în urma ei a lăsat un bilet din care apropiații au înțeles că ar urma să își pună capăt zilelor. Polițiștii de la IPJ Timiș au intrat imediat în alertă pentru a o căuta pe femeie. De asemenea, miercuri, pompierii militari au început și ei căutările pe cursul râului Bega.

Femeia nu a fost însă găsită, iar vineri zeci de forțe ale pompierilor, poliției, jandarmilor, dar și pădurari și voluntari au împânzit Pădurea Verde în căutarea ei. Veronica Violeta Fejes are 1.60-1.66 metri înălțime, 50-55 de kg, păr șaten, ondulat, ochi verzi. La data dispariţiei, femeia purta o geacă de culoare albă, pantaloni blue-jeans și încălțăminte de culoare roz.

„Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *