Femeia ranita in cumplitul accident de pe A4, a murit la spital.

Femeia rănită în accidentul produs joi după-amiază pe autostrada A4 a murit la Spitalul Judeţean Constanţa, unde fusese supusă unor intervenţii chirurgicale complexe, iar soţul său este în continuare în stare gravă.

Potrivit unui comunicat al Spitalului Judeţean Constanţa, cei doi pacienţi răniţi grav în urma accidentului produs pe A4 şi transportaţi la Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa au fost supuşi joi unor interveţii chirugicale complexe.

Femeia, diagnosticată cu amputaţie posttraumatică bilaterală la nivelul genunchilor, a fost operată de o echipă mixtă de medici. În timpul intervenţiei chirugicale pacienta a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii au reuşit să o resusciteze. După operaţie, pacienta a fost transportată la terapie intensivă, unde a intrat din nou în stop cardio-respirator. Din nefericire, manevrele de resuscitare nu au avut succes şi pacienta a decedat”, se arată în comunicat.

Bărbatul, diagnosticat cu amputaţie posttraumatică la nivelul genunchiului stâng şi fractură deschisă de femur, a fost de asemenea supus unor intervenţii chirurgicale complexe. Starea acestuia de sănătate rămâne gravă, el fiind intubat, a precizat sursa citată.

Copilul celor doi soţi, în vârstă de 6 ani, este în stare bună şi va fi externat.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *