Femeie decedata din cauza unei explozii urmata de un incendiu, la Recas

O femeie de 85 de ani și fiul scesteia de 53 au ajuns la spital în stare extrem de gravă, după ce o butelie a explodat, iar tavanul casei în care locuiau s-a prăbușit peste ei. Cei doi au fost scoși în viață de sub dărâmături, însă femeia a decedat la spital.

Explozia s-a produs în cursul nopții de sâmbătă spre duminică într-o casă din Recaș. Ar fi fost provocată de o butelie defectă, iar în urma deflagrației acoperișul imobilului s-a prăbușit peste cele două persoane aflate în interior, mamă și fiu. De asemenea totul a fost urmat și de un incendiu care a fost însă stins de celelalte persoane care au sărit în ajutorul celor două victime.

Cei doi, femeia în vârstă de 85 de ani și fiul ei de 53 au fost scoși de sub dărâmături de pompieri, iar starea lor era critică. Aveau arsuri pe aproximativ 80 la sută din suprafața corpului și au fost transportați al Timișoara la Clinica Casa Austria pentru a fi salvați. Din nefericire însă, în cursul nopții, femeia de 85 de ani a decedat în ciuda eforturilor medicilor. Fiul ei este și el în stare extrem de gravă, iar echipele medicale fac tot posibilul pentru a-l salva.

La fața locului pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de descarcerare, una de lucru cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și două SAJ.

sursa: tion.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.