Femeie lovita pe trecerea de pietoni la Lugoj; imagini cu momentul impactului.

O femeie a ajuns la spital duminica dimineata in urma unui accident produs in intersectia de la Unic din Lugoj.

Un barbat care venea de pe strada 20 Decembrie nu a acordat prioritate batranei care traversa strada pe trecere de pietoni si pe culoarea verde a semaforului. Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere aflate in zona. Soferul le-a spus politistilor ca nu observat-o pe femeie desi imaginile arata ca aceasta se afla deja aproape de mijlocul trecerii de pietoni in momentul in care a fost lovita.

 

Femeia a fost aruncata pe asfalt, in urma impactului fiind ranita grav. Un echipaj de la ambulanta a preluat-o pe femeie si a transportat-o la spitalul din Lugoj. Politistii au stabilit ca soferul nu a consumat bauturi alcoolice. Pe numele conducatorului auto a fost intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si i-a fost ridicat permisul in vederea suspendarii.

IMAGINI VIDEO CU MOMENTUL ACCIDENTULUI. O femeie a fost lovita pe trecerea de pietoni la Lugoj http://lugojinfo.ro/eveniment/2640-imagini-video-cu-momentul-accidentul-o-femeie-a-fost-lovita-pe-trecerea-de-pietoni-la-lugoj

Posted by Lugoj Info on 21 Mai 2017

sursa: lugojinfo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *