Femeie rănită în urma unui accident în apropiere de Făget

Accident de circulație, vineri la prânz, pe drumul care leagă localitățile timișene Brănești și Făget. O femeie a fost rănită, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un șofer care nu a acordat prioritate. Autoturismul șoferiței nevinovate s-a răsturnat pe marginea drumului, iar victima a fost scoasă de pompieri.

Accidentul, spun polițiștii, s-a produs din cauza unui bărbat în vârstă de 43 de ani. Acesta circula pe un drum forestier din zonă, numit Valea Lanțului, iar la intersecția cu drumul care leagă Brăneștiul de Făget nu a acordat prioritate. A lovit din lateral autoturismul condus de femeia în vârstă de 46 de ani, iar în urma impactului mașina șoferiței nevinovate s-a răsturnat pe marginea drumului.

Victima a fost rănită și a fost blocată în autoturism până la sosirea pompierilor, care au scos-o și au predat-o echipajelor medicale. Femeia a fost transportată de urgență la spital, însă rănile suferite de ea, spun medicii, nu îi pun viața în pericol.

Polițiștii de la Rutieră s-au deplasat la fața locului și au deschis acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *