Femeie ucisă de fostul concubin; cei doi aveau împreună patru copii. Povestea femeii este terifiantă!

O femeie de 22 de ani din județul Vaslui, mamă a patru copii, a fost ucisă de fostul concubin, după ce acesta a amenințat-o de mai multe ori, ba chiar a și rănit-o cu cuțitul în urmă cu câteva luni. Bărbatul a înjunghiat-o marți seara, în timp ce femeia era acasă la mama ei. Poliția este acuzată pentru lipsa de reacție în cazul acestui caz de violență domestică.

Crima oribilă s-a petrecut marți seara, la orele 22.00, în satul Unțești, din Vaslui, scrie presa locală.

Simona Bălan, de 22 de ani, mamă a patru copii, a fost ucisă cu două lovituri de cuțit de fostul concubin, Andrei Negruț, de 28 de ani, cu care avea copiii.

Bărbatul, părăsit de Simona Balan de peste un an, din cauza violenței familiale, s-a dus aseară peste fosta concubină, care era acasă la mama ei, în Unțești, cu unul dintre copii.

Andrei Negruț i-a înfipt cuțitul de două ori în gât Simonei, care s-a prăbușit într-o baltă de sânge în fața copilului și a familiei. Ambulanța sosită la fața locului a putut doar să constate decesul femeii, iar poliția l-a reținut pe bărbat pentru 24 de ore.

Cazul a fost preluat de procurorii criminaliști, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, informează Vremea Nouă.

Simona Balan a trăit în concubinaj cu Andrei Negruț până în urmă cu un an, la Ulea, comuna Bogdănești, având cu el patru copii. Femeia l-a părăsit din cauza violențelor domestice. Simona avea o legătură cu un alt bărbat, iar Andrei Negruț, pe fondul geloziei, o amenința permanent că o va ucide, mai precis „îți voi lua gâtul”, spunea el mereu.

Chiar a și încercat cu câteva luni în urmă, ea fiind atacată de concubinul părăsit tot cu un cuțit, dar a scăpat cu câteva înțepături. Familia acuză că atunci poliția n-a luat nicio măsură cu Andrei Negruț, astfel că aseară el și-a dus la îndeplinire amenințarea.

Povestea tragică a femeii ucise nu se oprește aici, după cum relatează Vremea Nouă. Ea a fost violată ani la rând de propriul tată. Coșmarul a început pentru Simona prin 2009, (atunci în vârstă de 13 ani) a fost abuzată sexual pentru prima oară de către tatăl biologic.

Ani la rând aceasta a îndurat chinuri groaznice, fiind supusă la tot felul de perversiuni. Potrivit vecinilor, într-o zi nu a mai răbdat și a fugit de acasă la un băiat din satul Unțești, adică fix în brațele celui care avea să devină ucigașul ei.

foto: vremeanouo.ro

sursa: realitatea.net

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *