Fie omu’ cât de mic … și polițistu’ ar dormi un pic!

Un echipaj de politie din Craiova, a fost fotografiat cand tragea un pui de somn in masina.

A fost demarat a o ancheta interna la Politia din Craiova, dupa o serie de imagini aparute pe Facebook, imagini ce surprind un echipaj de politie la … somn.

Doi politisti din Craiova au fost surprinsi, duminica dupa-amiaza, in timp ce dormeau in masina de serviciu chiar in timpul programului. Agentii parcasera pe drumul care merge dinspre podul Jiului de la intrarea in Bucovat spre depozitul de gunoi Eco Sud din Mofleni. Unul dintre ei s-a culcat pe locul soferului iar celalalt, pe bancheta din spate.

Fotografiile au fost postate pe pagina de Facebook „Craiova Cetatea Banilor Las Vegasul Romaniei“, autorul sustinand ca ar fi vorba de politisti de la Sectia 6 din Craiova.

Ca să nu mai fim acuzați de către polițiștii locali că am avea ceva cu ei, astă seară vă prezentăm un material cu ceilal…

Posted by Craiova Cetatea Banilor Las Vegasul Romaniei on 16 Iulie 2017

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Dolj au declarat pentru Gazeta de Sud ca au deschis o ancheta interna insa pana acum nu au putut determina pe baza imaginilor cine sunt politistii care au dormit in timpul serviciului – desi numarul de inmatriculare al masinii se vede clar in poze.

„Conducerea IPJ Dolj a luat act de semnalarile aparute in mass-media si a dispus efectuarea de verificari urgente de catre organele specializate de control din cadrul inspectoratului pentru clarificarea situatiei prezentate. In masura in care se vor constata incalcari ale Codului de etica si deontologie profesionala sau ale altor proceduri si prevederi legale ce reglementeaza activitatea politiei, se vor dispune masuri in consecinta, intrucat managementul institutiei noastre nu tolereaza astfel de comportamente din partea politistilor doljeni“, a declarat pentru Gazeta de Sud Catalin Dochia, purtatorul de cuvant al IPJ Dolj.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *