Filmările pentru Game of Thrones s-au încheiat. Cum va arăta ultimul sezon

Fanii celui mai urmărit și premiat serial de televiziune Game of Thrones așteaptă cu nerăbdare finalul poveștii. Sezonul 8 și ultimul din această serie de succes se anunță a fi cel mai bun, dar și cel mai sângeros, scriu publicațiile străine.

Sophie Turner, actrița care dă viață personajului Sansa Stark, promite, potrivit Gold Derby, că acest ultim sezon va fi unul încărcat de emoții, transmise de moartea unor personaje îndrăgite. Vor fi, de asemenea, mai multe crime și scene de tortură față de sezoanele anterioare. Cu gândul la parcursul ei în serial, Sophie Turner a dezvăluit că și-a iubit personajul care a fost o învingătoare până la capăt.

Sophie Turner nu s-a desprins definitiv de personajul ei din „Game of Thrones”. Actrița și-a făcut părul blond platinat, a la Khaleesi, mama dragonilor în serial, și a postat pe Instagram o fotografie cu noul ei look. Ea s-a fotografiat cu stilistul care s-a ocupat de noua ei înfăţişare, Christian Wood.

În aceste zile s-au tras ultimele cadre pentru „Game of Thrones”. Sezonul 8 din „Game of Thrones” ajunge pe micul ecran în 2019, dar încă nu a fost anunţată data premierei.

sursa: tabu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.