Filmul oribilei crime de la Oraviţa; poliţistul şi-a ucis iubita, apoi s-a sinucis.

Cornel Herea, în vârstă de 37 de ani, agent de poliţie în cadrul Poliţiei Transporturi Caraş-Severin, şi-a ucis iubita cu numeroase lovituri de cuţit, inclusiv în inimă, şi apoi şi-a pus capăt zilelor în cel mai groaznic mod posibil.

Dubla tragedie a fost descoperită, ieri dimineaţă, de mama poliţistului care, speriată de faptul că fiul ei nu a răspuns nici la telefon, nici la uşă, a sunat la numărul de urgenţă 112.

Un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a intervenit pentru deblocarea uşii.

Marcela, iubita poliţistului, în vârstă de 35 de ani, zăcea moartă, într-o baltă de sânge, într-una dintre camere. Într-o altă cameră, echipele de intervenţie au găsit şi trupul poliţistului, acesta având un cuţit înfipt în inimă.

Cornel Hernea lucra din 2002 la Poliţia Transporturi Oraviţa, având gradul de agent şef adjunct.

Bărbatul nu a avut niciodată abateri disciplinare, iar în prezent se afla în concediu medical.

Iubita poliţistului, Marcela, lucra ca ospătăriţă şi, cel mai probabil, poliţistul era gelos pe ea.

“Este vorba despre o crimă urmată de sinucidere. Un poliţist de la TF Oraviţa, în vârstă de 37 de ani şi concubina sa, în vârstă de 35 de ani, aveau o fetiţă de un an şi două luni. Fiica se afla la părinţii tatălui. Situaţia materială a acestei familii era foarte bună. Se fac verificări, se vor audia martori. Trebuie să vedem de ce s-a întâmplat această crimă urmată de sinucidere”, a declarat procurorul Laura Iancu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

După ce şi-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuţit, poliţistul şi-a înfipt arma crimei în inimă şi a murit pe loc.

“Leziunile poliţistului sunt auto-provocate. Lovitura în inimă i-a fost fatală. De asemenea, şi asupra concubinei sale au fost găsite leziuni fatale, cel mai probabil, provocate cu un cuţit. Avea multiple leziuni, în spate, în inimă”, a mai precizat procurorul Laura Iancu.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.