Florile de pe poduri aruncate în Timiş! Poliția Locală caută vandalii

Primăria Municipiului Lugoj a comunicat că va spori măsurile de supraveghere în oraș, după ce în ultima perioadă au fost constatate mai multe cazuri de vandalizare a domeniului public.

Poliția Locală a fost luată la rost de primar pentru slaba gestionare a ordinii publice.

“Din păcate sunt persoane care își bat joc de tot ceea ce se face pentru ca orașul să arate mai bine. În ultima perioadă am avut câteva cazuri de vandalizare a jardinierelor de flori din municipiu, mai multe ghivece fiind aruncate în Timiș. În noaptea de 16-17 august s-a întâmplat pe Podul de Fier, de unde cel puțin 100 de ghivece au fost aruncate peste balustradă și în această săptămână, tot noaptea, de pe podul pietonal de la Piața Agroalimentară Ti­mi­șul au dispărut 8-12 jardiniere. Acțiunile se întâmplă noaptea, cam pe la ora 3. Am avut o discuție cu cei de la Poliția Locală. Nu sunt mul­țumit de felul în care își fac treaba și trebuie să punem patrulele în aceste zone și să încercăm să-i identificăm pe cei care nu au loc de flori”, a explicat Francisc Boldea, primarul Lugojului.

În ultimii ani vandalizarea jardinierelor cu flori a fost distracția prostească a unora, în fiecare vară.

La aceste situații se mai adaugă și furturile de flori, lucrătorii Poliției Locale reușind chiar să prindă câteva persoane, care nu s-au sfiit să opereze pe timpul zilei.

sursa: redesteptarea.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.