Focuri de arma la Timisoara; atac asupra unui cetatean sirian

Incident armat la Timisoara, miercuri seara! S-a tras aspura unui barbat, din familia lui Zaher Iskandarani, in zona Torontalului.

Barbatul, Fatid Jamil, nepotul cautatului om de afaceri Zaher Iskandarani, a fost impuscat in fata unei sali de sport. Barbatul tocmai iesise de la sala si se urcase in masina sa, un BMW X6, cand au inceput impuscaturile. Doua gloante au strapuns portiera din stanga spate, iar un al treilea geamul soferului.

Echipaje de politie, jandarmi si ambulanta au sosit in mare graba. Fatid Jamil a fost ranit la o mana si a fost transportat la Spitalul Municipal Timisoara pentru ingrijiri.

Se pare ca la mijloc a fost vorba de o reglare de conturi.

Politistii au intrat in alerta si ii cauta acum pe cei care au tras cu arma asupra barbatului.

Nepotul lui Zaher Iskandarani a fost bagat direct in sala de operatie. Medicii de la Spitalul Municial Timisoara incearca sa-i salveze degetul inelar de la mana stanga zdrobit de singurul glont care l-a atins pe Fatid Jamil.

Gloante pentru datorii

In vreme ce politistii incearca sa dea de urma atacatorului sau atacatorilor care au trans cu arma asupra sirianului, ies la iveala posibilele motive care stau in spatele reglarii de conturi. Una dintre ipotezele vehiculate este aceea ca la mijloc ar fi o datorie de o jumatate de milion de euro pe care Fatid Jamil ar avea-o catre cineva, iar operatiunea de noaptea trecuta s-a dorit a fi una de pedepsire si atentionare.

Politistii iau in calcul si varianta ca atacatorul sau atacatorii sa nu fie din Romania, iar ‘misiunea’ sa fi fost orchestrata de la distanta.

Casa sirianului, locul unei crime sangeroase, acum 23 de ani!

Fatid Jamil locuieste in Timisoara intr-un apartament care a fost in urma cu multi ani scena unei crime sangeroase.

In acea locuinta, in 1994, unui cetatean sirian i-a fost retezat capul cu o sabie. De acea crima teribila a fost acuzat fratele lui Zaher Iskandarani, Maher Iskandarani, disparut inca de pe atunci.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.