Focuri de armă pentru prinderea unor hoți, în Timiș

4 hoți  au dat lovitura la 20 de km de Timisoara, in Beregsau Mare, in noaptea de marti spre miercuri, la un supermarket Profi, de unde au furat tigari si bautura in valoare de 15.000 de lei.

Indivizii erau in atentia politistilor de mai mult timp.  Potrivit anchetatorilor, gruparea s-ar afla in spatele mai multor lovituri date in acelasi fel la magazine Profi din Timis. De fiecare data actionau in doar 2-3 minute si intotdeauna aveau fetele acoperite. Hotii erau foarte bine organizati, fiecare dintre membrii gruparii avea rolul sau. Unul se ocupa de sistemul de alarma, altul de casa de marcat, iar ceilalti adunau marfa. Din fiecare spargere castigau intre 3000 si 5000 de euro.

In noaptea de marti spre miercuri, in urma unui apel la 112, politistii aveau sa descopere in apropierea supermarketului din Beregsau o masina suspecta in care s-au urcat in mare graba 4 indivizi cu cagule pe fete.

Politistii au tras cateva focuri de arma in plan vertical, apoi in rotile masinii incercand sa opreasca autoturismul, dar in zadar. Au chemat ajutoare si au pornit in urmarirea fugarilor. La Utvin, hotii au abandonat masina si au disparut.

La scurt timp 3 dintre spargatori, cu varste intre 31 si 33 de ani, au fost prinsi. Politistii spun ca e o chestiune de ore pana cand vor pune mana si pe cel de-al patrulea hot.

Cei trei au fost retinuti. Vor fi cercetati in continuare pentru furt calificat, iar cel care s-a aflat la volanul masinii si pentru conducerea unui autoturism cu numere false.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.