Foto&Video pentru Nunta sau Botez

Serviciile prestate de catre echipa noastra sunt axate in principal in jurul evenimentelor importante din viata clientilor nostrii, Nunta sau Botez. Fotografiile si filmul evenimentului (fie el in format SD, HD sau in ultima vreme din ce in ce mai des in format FULL HD) raman poate singura amintire a nuntii voastre, iar alegerea fotografului si a cameramanului este esentiala in acest sens. Pasiunea noastra pentru arta fotografica si cinematografica, face ca materialul nuntii voastre sa va rascoleasca gandurile si sentimentele candva traite. Va puteti convinge de acest lucru vizionand o parte din materialele noastre de prezentare de mai jos.

Vom detalia in continuare etapele colaborarii noastre.

Foto video nunta botez germania austria4Inainte de nunta va vom ajuta in alegerea pachetului de servicii foto & video care vi se potriveste cel mai bine. Este momentul sa discutam despre voi si cum vreti sa va organizati propria nunta. Ar fi indicat sa programam o alta intalnire, cu o saptamana sau doua inainte de nunta in care vom detalia cursul evenimentelor.

Pe tot parcursul desfasurarii evenimentului va vor fi alaturi un fotograf si un cameraman cu experienta in evenimente nunta sau botez. Vor incerca surprinderea voastra si a tutror invitatilor pe tot parcursul desfasuratii evenimentului, aici incluzand si in cadrul unei sedinte foto ce va avea loc de obicei intre cununia religioasa si petrecere. Obiectivul nostru este de a imortaliza latura cea mai importanta a evenimentului, energia si emotia acelei zile, in imagini si fotografii memorabile. O zi de neuitat, zambete si lacrimi, bucuria unui moment unic … sunt elemente pe care filmul si albumul nuntii voastre trebuie sa le cuprinda.

Oferim servicii in Timisoara, Lugoj, Resita, Caransebes, Baile Herculane, Moldova Noua, Austria si Germania. Pentru oferte si programari click aici FOTO VIDEO NUNTA sau BOTEZ
Foto & Video pentru Nunta sau Botez, Filmare Majorat in Timisoara, Resita, Caransebes, Lugoj, Herculane, Moldova Noua, Germania, Austria. Fotograf sau Cameraman Nunta, Botez, Majorat, de la Dj Eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.