Fotografia care a făcut înconjurul lumii după ce uraganul Harvey a măturat America.

Fotografia virala a fost realizată într-un oraș din Texas care a fost lovit de uraganul Harvey.

Cea care a postat fotografia pe Facebook este Tiele Dockens, ea precizând că nu era un câine vagabond, ce pur și simplu plecase pe străzi: ,,Era dimineața de după furtună când am mers să verific pagubele. Mulți oameni erau ieșiți pe străzi să îndepărteze crengile de copaci și celelalte resturi”, a spus aceasta.

Femeia a observat câinele care mergea ținând în gură o pungă în care era mâncare, iar acesta părea să fie la fel de preocupat ca toți oamenii din jur. Imaginea a fost însoțită de hashtagul #refugee (#refugiat).

Imaginea a devenit virală și mulți au crezut că animalul este un mic erou care mergea să împartă mâncarea pe care o avea cu celelalte patrupede.

„Trebuie să fie un câine din Texas, căci nu poate supraviețui fără să ajute”, a scris un internaut.

„Gata pentru evacuare. Să iau mâncare pentru drum”, a scris un altul.

Numele câinelui e Ottis, iar stăpânul său aprecizat că animalul a ajuns acasă cu punga de mâncare, însă nu se știe de unde a luat-o, conform libertatea.ro.

Poate că animalul era îngrijorat că stăpânii săi sunt în pericol și credea că astfel îi va ajuta? Tot ce se poate. Cert este că o lume întreagă a fost emoționată de acest câine care s-a comportat la fel ca un om într-o situație de criză.

This dog is walking around Sinton TX carrying a entire bag of dog food with him. LOL #refugeePSA: Owner is found. He is not a stray he just got out on his street.Dogs name is Otis.

Posted by Tiele Dockens on 26 August 2017

sursa: rol.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *