FOTO/VIDEO: Un camion care transporta elefanţi s-a răsturnat în Spania. Un animal a murit.

Un elefant şi-a pierdut viaţa iar alţi doi au fost răniţi după ce un camion care transporta cinci astfel de animale s-a răsturnat luni pe o şosea din Spania, relatează DPA şi Reuters.

Cauzele exacte care au dus la producerea accidentului care a avut loc în sud-estul provinciei spaniole Albacete nu sunt deocamdată clare, au notat autorităţile pe Twitter. Directorul departamentului guvernamental pentru trafic, Gregorio Serrano, a precizat că, potrivit primelor informaţii, autovehiculul s-ar fi răsturnat în timp ce efectua o manevră de depăşire.

În imaginile publicate pe internet pot fi văzuţi trei elefanţi care blochează circulaţia pe o şosea din Pozo Canada, în timp ce trupul unui alt pahiderm este ridicat dintr-un şanţ cu ajutorul unei macarale.

Garda Civilă a publicat pe Twitter o fotografie în care se observă un angajat în uniformă care stă în faţa a două dintre animalele libere. “Camarazii noştri din trafic de azi din Albacete având grijă de nişte elefanţi, victime ale unui accident în Pozo Canada (din păcate, unul dintre ei a murit)”.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *