Francisc Boldea vrea să mai schimbe un director: “E ultima șansă!”

Primarul Francisc Boldea a lansat un atac direct la adresa conducerii CSM Lugoj. Boldea îl consideră responsabil de situația financiară dezastruasă în care se află clubul lugojean pe directorul Marius Maier.

Discuția a vut loc în cadrul ședinței Consiliului Local, cu ocazia rectificari bugetului local, în urma căreia clubul lugojean a mai primit aproximativ 250 de mii de lei.

“E ultima încercare înainte de a schimba managerul. Am dat un ultimatum acum, mai facem această rectificare de două miliarde și jumătate pentru că e inadmisibil ce s-a întâmplat, la toate sporturile. Nu s-a respectat o hotărâre a Consiliului local, că la începutul acestui an s-a alocat o sumă pe fiecare secție în parte suma maxima ce poate fi cheltuită.  Mai mult, la volei s-au făcut până acum 18 jocuri de pregătire și două de campionat. Nu se poate, când nici nu a început bine campionatul să spui că nu mai ai niciun leu. Însemnează că manageriatul e zero.  Asta e părerea mea!”, a declarat primarul Boldea.

Directorul CSM, Marius Maier nu s-a arătat impresionat de amenințările primarului. “Nu e prima dată când mă amenință. Mă și mir de ce nu pune pe altcineva aici.  Nu am ce să comentez. Banii aștia ne ajută să ieșim din impas, cât de cât. Rezolvă problemele pe moment, dar situația rămâne la fel”, a declarat Maier pentru Lugojeanul.ro.

sursa: lugojeanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.