VIDEO: Frumusețea nu are vârstă. La 60 de ani, o româncă este fotomodel internațional

Frumusețea nu are vârstă. O demonstrează o româncă de 60 de ani, care defilează pentru cele mai importante case de modă din Paris. Rodica Paleologue a plecat din țară când avea 30 de ani, dar abia acum un deceniu şi-a dedicat viața carierei de fotomodel. Ne-a dezvaluit câteva dintre secretele frumuseții sale.

La 60 de ani, Rodica Paleologue este fotomodel senior în Paris. A pășit în lumea modelingului în urmă cu 7 ani, când un tânăr fotograf a remarcat-o pe holurile Bibliotecii Naționale din Franța, acolo unde lucra.

Mi-a spus că de un an căuta capul meu. Capul meu, figura mea, că și-a imaginat o campanie publicitară pentru ochelarii de soare” – Rodica Paleologue.

De atunci face fotografii și defilează pentru cele mai importante case de modă din Paris. Luis Vuiton, Channel, Givenchy și Bvlgari sunt doar câteva dintre brandurile care și-au dorit imaginea ei pentru pomovarea produselor. Rodica s-a impus prin eleganța și frumusețea naturală cu care întoarce privirile tuturor. Nu face sport și nu ține diete. Doar se ferește de soare.

Nu m-am considerat deloc frumoasă și nu știu ce înseamnă, dar coerența între suflet corp și intelect cred că duce la un fel de frumusețe care emanează personalitate” – Rodica Paleologue.

Însă, frumusețea clasică are concurență puternică în online. Site-urile și blogg-urile au luat locul evenimentelor de beauty și prezentarilor de modă. “Divele din online”, așa cum sunt numite bloggerițele, sunt adevărați trend setteri în materie de frumusețe. Stabilesc noile tendințe și fac bani frumoși din promovare și testarea produselor de beauty și fashion. “Fabuloasele” sunt primele bloggerițe de beauty din România. Au început să scrie în urmă cu 7 ani, iar acum au agenda plină de evenimente și călătorii.

Foarte bine câștigă și Marta Popescu, care fotografiază frumusețea în orice formă.

Dar nu bloggerițele de fashion și beauty câștigă cel mai bine din online. Cele mai accesate de tinerii români sunt vloggurile de divertisment.

sursa: stiri.tvr.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *