Furt sub privirile vânzătorilor la Bijuteria Bella Gold din Lugoj

Două persoane sunt căutate de poliţişti la Lugoj, după ce au reuşit să fugă din incinta Bijuteriei Bella Gold de pe strada Bucegi cu mai multe bijuterii. Incidentul s-a petrecut marţi după-masa, la faţa locului fiind chemaţi mai mulţi poliţişti, care au început deja cercetările. Cei doi au furat bijuteriile chiar sub privirile vânzătorilor.

Inclusiv eu am fost de faţă. Practic ni le-au smuls de pe pult şi au fugit. Este vorba despre mai multe inele, poliţia a venit, şi-a făcut datoria, au primit toate datele, a declarat Doru Leucuş, administratorul de la Bella Gold.

Poliţiştii au analizat şi imaginile de pe camerele de supraveghere ale bijuteriei, cele două persoane fiind date acum în urmărire în oraş. Agenţii au creat filtre la ieşirile din municipiu, pentru a încerca să dea de urma hoţilor.

Anchetatorii au declarat că prejudiciul creat se ridică la 300 de grame de aur, adică peste 50.000 de lei. Poliţiştii spun că prinderea hoţului şi a complicelui acestuia este o chestiune de timp, portretele acestora fiind trimise la toate posturile de poliţie din zona Lugojului.

sursa: cetateanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.