Furtuna nu a suspendat cursurile scolilor din Lugoj

Municipiul Lugoj, deși afectat considerabil de furia naturii, nu se află în situația de a întrerupe cursurile. Școlile, atât cele gimnaziale, cât și liceele, funcționează după program normal, pagubele produse la unitățile de învățământ din orașul de pe Timiș fiind minore.

Confruntată  pentru a doua oară în același an cu daunele create de furtună, conducerea Colegiului Tehnic ”Valeriu Braniște” se implică pentru siguranța elevilor, prin soluții care să nu împiedice procesul educativ.

”Urmările furtunii au fost considerabil mai reduse comparativ cu cele produse de furtuna din vară. A căzut un brad în fața școlii, au fost luate câteva țigle de pe acoperiș. Cursurile se desfășoară normal, am luat toate măsurile astfel încât elevii să nu fie puși în nici un pericol. De altfel, am transmis copiilor câteva recomandări, măsuri de siguranță, pe pagina de internet a instituției”, a declarat prof. Cosmin Gheorghe, directorul colegiului lugojean.

La un alt colegiu lugojean de prestigiu, ”Coriolan Brediceanu”, furtuna a distrus aproximativ 2 metri pătrați de acoperiș, care însă au fost înlocuiți în aceeași zi, neafectând desfășurarea cursurilor. Tot acoperișul a prezentat probleme și la Colegiul Național ”Iulia Hasdeu”, însă pagubele au fost neînsemnate.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *