Gafă de proporții: L-au făcut cetățean de onoare, dar au uitat să-l cheme la festivitate

Autorităţile din Hunedoara au uitat să-l cheme pe Avram Iancu la ceremonia unde urma să fie făcut cetăţean de onoare.

Înotătorul din Petroşani trebuia să primească joi titlul din partea Consiliului Judeţean Hunedoara, dar nimeni nu s-a gândit să-l informeze şi pe el.

Angajaţii Consiliului Judeţean Hunedoara au uitat să-l cheme în plen pe Avram Iancu, căruia urma să i se decerneze, la începutul şedinţei Consiliului, titlul de „Cetăţean de onoare”. Proiectul a fost amânat, iar înotătorul din Petroşani a fost sunat şi chemat rapid la Deva.

Proiectul de hotărâre privind conferirea titlului de „Cetăţean de onoare al judeţului Hunedoara” domnului Marius Avram Iancu” era al treilea punct pe ordinea de zi a şedinţei. După ce iniţiatoarea proiectului a observat că sportivul nu era în sală, a început agitaţia. Preşedintele de şedinţăa cerut aleşilor judeţeni să amâne discutarea proiectului până la finalul întâlnirii, pentru ca înotătorul să aibă timp să ajungă în sala de plen.

Sunat şi chemat de urgenţă la Consiliul Judeţean, Avram Iancu a ajuns înainte de finalul şedinţei. Consilierii PNL cer acum demisia secretarului Consiliului Judeţean, dar acesta susţine că nu era răspunderea lui, ci a funcţionarilor de la departamentul de relaţii externe.

sursa: replicahd.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *