Gala Sportului Lugojean; aproape 80 de sportivi și antrenori premiați de municipalitate

Sportul lugojean a avut parte de rezultate foarte bune în anul 2017, atât la nivel juvenil cât și la nivel de seniori, cluburile orașului înregistrând numeroase performanțe naționale și internaționale. Cei 79 de sportivi și antrenori au reprezentat Clubul Sportiv Școlar Lugoj, Clubul Sportiv Municipal Lugoj, CSHF ”Maraton 93” Lugoj, Moto Extrem Lugoj și C&C Motor Racing Team Lugoj.

Surprinzătoare a fost absența celor de la Archery Club Lugoj, care nu au fost prinși în festivitatea de premiere, deși lugojenii au câștigat medalii naționale în acest an și, mai ales, un titlu de vicecampion mondial indoor prin Cosmin Gruiescu.

Trecând peste această scăpare, gala s-a bucurat de prezența unor sportivi valoroși, printre care Alexandra Mazilu, Mihai Stoichescu sau Vasile Stoica, cărora li s-a adăugat și echipa de volei speranțe a CSȘ Lugoj, campioană națională în 2017.

Prezențe notabile și în public, alături de consilierii locali, participând ca spectatori și campioana mondială universitară Alina Goreac, Cetățean de Onoare al Municipiului.

Suma totală alocată de Consiliul Local Lugoj pentru premierea sportivilor a fost de 53.000 de lei.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.