Gasca de spargatori din Timisoara, prinsa in flagrant de politisti

O gasca de spargatori din Timisoara care obisnuia sa dea spargere dupa spargere, dupa ce primea ponturi din diferite parti, a fost prinsa in flagrant in urma unei operatiuni coordonata de procurorii DIICOT Timisoara in timp ce dadea o spargere intr-o casa din oras.

Gruparea era condusa de Gratian Ioan Pinter, un cunoscut al oamenilor legii, acesta fiind implicat in mai multe infractiuni de-a lungul timpului.

Barbatul actiona cu premeditare: culegea informatii, apoi isi pregatea patrunderea prin efractie in anumite locuinte, in amanunt. Ulterior locatia era filata de catre locotenentii lui Pinter, apoi se facea planul de intrare. Mai mult decat atat, gruparea cumparase si o unealta cu ajutorul careia forta usile de acces in locuinte.

Chiar de Sfantul Nicolae, trei dintre membrii gruparii au dat o spargere intr-o casa din Timisoara unde aveau indicii ca se afla o importanta suma de bani in valuta, insa politistii de la DGA si BCCOA au intrat peste ei.

Acestia sunt cercetati acum de catre procurorii DIICOT pentru constituire a unui grup infractional organizat, furt calificat, dare de mita, instigare la divulgare de informatii nepublice si santaj.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *