Geostorm – thriller cu Gerard Butler

Gerard Butler este protagonistul unui thriller ce combină acţiunea cu fantezia, într-o intrigă despre dezastrele naturale, reamintindu-ne, încă o dată, cât de neputincioşi suntem în faţă naturii.

Regizorul este Dean Devlin (actor, producător şi scenarist), în plus, un specialist în filmele cu dezastre naturale, responsabil pentru superproducţii precum „Independence Day”, „Godzilla” și/sau „Stargate”.

După o serie de dezastre naturale, liderii lumii se adună pentru a crea o reţea de sateliţi, menită să controleze încălzirea globală şi să pună capăt ameninţărilor. Ceva nu a mers conform planului şi sistemul conceput, în loc să protejeze Pământul, îl atacă. Oamenii de ştiinţă duc o luptă contra cronometru în încercarea de a rezolva această problemă înainte ca un alt dezastru natural să distrugă planeta în totalitate.

Gerard Butler este Jake, un specialist în construcţia sateliţilor, chemat în ajutor când aparatele plasate pe orbita Pământului şi create pentru a controla vremea încep să o ia razna, semn că omenirea va avea de-a face cu cea mai devastatoare furtună din istorie.

Din distribuţie mai fac parte Abbie Cornish, Ed Harris, Andy Garcia, Jimmy Sturgess şi românca noastră Alexandra Maria Lara.

Filmul are premiera în România pe 20 octombrie.

sursa: cinemap.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.