Gest emoționant al unui copil de 12 ani, după ce îi moare cel mai bun prieten. CNN le-a prezentat povestea

Prietenia dintre doi băieţi din Michigan a ajuns în toată presa din Statele Unite. Cei doi copii s-au cunoscut la şcoală, ambii fiind în clasa a II-a, iar gestul unuia dintre ei pentru celălalt a impresionat o lume întreagă.

Kaleb şi K.J. s-au cunoscut când eram în clasa a II-a, cei doi legând imediat o prietenie sinceră.

“Ne plăceau aceleaşi lucruri, jocuri, ne simţeam în largul nostru atunci când eram împreună, ne amuzăm din orice”, a povestit Kaleb pentru CNN.

Din păcate, K.J. a fost diagnosticat cu leucemie, iar boala s-a agravat într-un timp destul de scurt. După un tratament agresiv, inima micuţului a cedat, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Mama băiatului nu avea o situaţie financiară foarte bună, ea fiind divorţată de tatăl copilului. Toţi banii femeii s-au dus pe tratamentul lui K.J, astfel că nu a mai avut pentru piatra funerară a lui K.J.

Deşi a fost extrem de afectat de pierderea celui mai bun prieten, Kaleb a aflat că mama amicului sau nu are suma necesară pentru piatra funerară şi a decis să o ajute.

“Mamă, cât costă o piatră funerară?”, a întrebat-o Kaleb pe mama lui.

Copilul şi-a luat joburi zilnice şi a început să strângă suma de bani necesară, şi anume 2.500 de dolari.

Mai mult, el a deschis un cont, iar mama lui a făcut apel la întreaga comunitate. Oamenii s-au mobilizat, iar Kaleb a strâns 900 de dolari. Banii au ajuns la mama lui K.J. pentru a comanda piatra funerară.

“Am început să plâng când l-am văzut cu banii în mână. Am plâns pentru că nu mă aşteptam. Sunt fericită că fiul meu a avut un prieten atât de special precum Kaleb. Acum, datorită lui Kaleb, fiul meu va avea un loc de veci aşa cum se cuvine”, mărturisit mama lui K.J.

Donaţiile au continuat să vină, iar suma de 2.500 de dolari a fost strânsă până în prezent, deşi cei 900 de dolari au fost suficienţi pentru piatra funerară. Diferenţa de bani va ajunge tot la mama băiatului.

“Kaleb nu s-a mai apropiat de nimeni de la moarte lui K.J., cred că îi este teamă să nu se întâmple la fel, să mai piardă încă un prieten”, a spus mama lui Kaleb.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.