Gestul miresei în timpul nunţii a făcut înconjurul lumii. Preoţii, uimiţi când a oprit ceremonia

Femeia și soțul ei au sperat că micuța lor va sta liniștită în timpul slujbei de cununie, însă nu  fost așa. Christina, o promotoare a alăptatului în public, și-a luat bebelușul în brațe și l-a alăptat fără să stea mult pe gânduri, chiar la altar, pentru că micuța nu se putea opri din plâns, iar mama simțea “plânsetul copilului său ca pe o durere în stomac”.

Christina Torino-Benton, din Montreal, Canada, a oprit procesiunea religioasă de cununie pentru a-și alăpta fetița de nouă luni. Gestul ei a făcut înconjurul lumii, imaginile în care mireasa își alăptează copilul chiar în timpul slujbei de cununie au devenit virale pe internet.

 

Mămica în vârstă de 30 de ani a declarat pentru today.com că pur și simplu nu ar fi suportat ca fetița ei în vârstă de nouă luni să plângă de foame, iar ea să o ignore, chiar dacă asta a însemnat să întrerupă slujba.

„Eram foarte stresată de faptul că ea e neliniștită. M-am bucurat că am putut să o iau în brațe și să o calmez. Am fost mândră de mine că am făcut asta”, a declarat Christina Torino-Benton. Bebelușul a adormit apoi imediat, iar ceremonia a continuat fără probleme.

,,Pentru mine a fost un gest normal, nimic ieșit din comun, cu excepția faptului că purtam o rochie care cântărea 22 de kilograme”, a mai declarat mămica.

Christina și soțul său, Daniel Benton, au sperat că micuța lor va sta liniștită în timpul slujbei Romano-Catolice de cununie, care durează o oră. Dar în timp ce cuplul era așezat pe scaune, în fața preotului, Gemma a început să plângă.

,,Planul era ca Gemma să stea cumințică în brațele mamei mele timp de o oră, dar nu a fost așa. A început să plângă fără oprire, iar eu nu m-am mai putut concentra la altceva. Trebuia să o liniștesc ca să pot continua. Simțeam plânsetul ei ca pe o durere în stomac”, a declarat mămica.

„A fost un moment interesant, care a inclus-o și pe ea în ceremonie. E un gest normal. A fost o zi frumoasă, avem fotografii frumoase și sunt mândră de acel moment. Sunt bucuroasă că pot păstra această amintire și îi pot arăta și ei când se face mai mare”, a mai spus Christina Torino-Benton.

 

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *