Ghisee inchise de Ziua Unirii Principatelor Române

Ziua Unirii Principatelor Române, 24 ianuarie, a fost declarată zi liberă. În consecinţă, la poştă nu se va lucra, de asemenea, ghişeele furnizorului principal de energie electrică din Banat vor fi închise, iar la Finanţe nu se va lucra cu publicul în zilele de 23 şi 24 ianuarie.

Compania Naţională Poşta Română a anunţat că în ziua de marţi, 24 ianuarie, toate oficiile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise. Luni, 23 ianuarie, toate subunităţile poştale vor avea program normal de lucru. În acest context, este posibil ca trimiterile poştale prezentate în ziua de 23 ianuarie 2017 să înregistreze timpi mai mari de circulaţie.

De asemenea, toate punctele Enel din judeţele Timiş, Caraş – Severin, Arad şi Hunedoara vor fi închise marţi, 24 ianuarie, zi liberă legală. Pe 23 şi 25 ianuarie programul de funcţionare este de la ora 8 la ora 16.

Clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plățile efectuate, precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicatiei pentru telefonul mobil MyEnel App – ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro secțiunea MyEnel. Clienţii Enel Energie, care doresc să îşi achite factura de energie electrică în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM –uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. Pentru perioada în care nu este prevăzut program cu publicul, nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică, transmit reprezentanții companiei.

Totodată, cei de la Finanţe au anunţat că ghişeele de la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Timişoara vor fi închise în zilele de 23 şi 24 ianuarie.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.