Gimnaști lugojeni pe podium; 7 medalii la Cupa Cibinium

Echipa gimnaștilor începători legitimați la Clubul Sportiv Școlar Lugoj au urcat pe podiumul Cupei Cibinium, organizată la Sibiu în 5 aprilie.

Sportivii pregătiți de Adrian Meleancă, Alexandru Panait, Ion Bulacu, Aurel Munteanu și aflați la primul concurs din carieră au cucerit medalia de bronz, în întrecerea pe echipe.

Delegația lugojeană, din care au făcut parte opt sportivi, a contabilizat în total șapte medalii (șase la individual), dintre care una de aur.

“Din echipa medaliată care a participat la juniori III, nivel I, au făcut parte Flavian Borchiș (9 ani), Darius Zeno Kiss (9 ani), Denis Mureșan (9 ani), David Ene (8 ani). La individual s-au remarcat de la începători Denis Mureșan medaliat cu aur la bară, Flavius Borchiș, bronz la bară și Zeno Kiss, bronz la sol, iar la gimnaști mai experimentați Răzvan Micloș, 12 ani, juniori II, nivel III, argint la paralele, bronz la inele și bară. A fost un concurs bun înaintea finalelor de la școlare. Mă bucur că avem o nouă generație cu care la școlare ne vom bate, la medalie, pe echipe. La Sibiu au fost prezenți circa 100 de gimnaști”, a spus profesorul Adrian Meleancă, șeful catedrei de gimnastică a CSȘ Lugoj.

În 19-22 aprilie la Buzău se va desfășura finala națională a cluburilor sportive școlare din România.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.