Gimnaştii lugojeni au cucerit 17 medalii la Cupa DKMT din Serbia

Secţia de gimnastică a Clubului Sportiv Şcolar Lugoj şi-a mărit palmaresul, la sfârşitul săptămânii trecute, cu 19 medalii.

Rezultatele au fost obţinute la două competiţii internaţionale desfăşurate în 8 şi 9 decembrie la Novi Sad, în Serbia.

Cele mai multe dintre medalii (17) au revenit gimnaştilor lugojeni, antrenaţi de Adrian Meleancă, Alexandru Panait, Ion Bulacu şi Aurel Munteanu, în prima zi de concurs, la etapa sârbească a Cupei DKMT (Dunăre, Criş, Mureş, Tisa), care se desfăşoară cu participarea sportivilor din România, Serbia şi Ungaria.

Evoluţiile cele mai reuşite le-au avut Răzvan Micloş, ce s-a clasat pe prima poziţie la individual compus, la categoria 11-12 ani şi Patrick Voichescu, locul doi la individual compus, la categoria 13-14 ani.

Răzvan Micloş s-a remarcat şi în finalele de la cal, paralele şi bară unde a obţinut locul unu, iar la sol a avut cea de-a doua notă. Patrick Voichescu s-a clasat pe primul loc la paralele şi inele, pe locul doi la bară şi pe trei la sol, cal şi sărituri. La categoria 8-10 ani, Raul Standolariu s-a poziţionat în fruntea ierarhiei la sărituri şi pe doi la inele, iar la categoria 11-12 ani, Flavius Borca a bifat locul unu la sol şi sărituri şi locul doi la inele.

În cea de-a doua zi de concurs, când a avut loc Memorialul Laza Krstic şi Marica Dzelatovic, lugojenii au mai cucerit alte două medalii, prin Raul Standolariu, locul trei la inele şi Flavius Borca, locul trei la sărituri.

“Au fost două concursuri grele şi obositoare cu o participare foarte numeroasă. În prima zi, vineri, 8 decembrie, la Cupa DKMT au concurat aproximativ 60 de gimnaşti reprezentând CSŞ Lugoj, CSŞ Reşiţa, CSŞ Timişoara şi Subotica şi Novi Sad din Serbia. La a doua competiţie, desfăşurată sâmbătă, 9 decembrie, au participat circa 300 de gimnaşti din 18 ţări de pe trei continente: Asia, Europa şi Africa. Felicit sportivii noştri pentru ambiţia de care au dat dovadă şi pentru rezultatele obţinute. În acest fel încheiem un an de muncă şi competiţii, pe care-l consider excepţional pentru secţia noastră. Urmează să avem o perioadă de pregătire până în 22 decembrie, după care vom avea o scurtă vacanţă de sărbători, iar din 3 ianuarie vom relua pregătirile pentru că ne aşteaptă un an dificil”, a precizat profesorul Adrian Meleancă, şeful catedrei de gimnastică a CSŞ Lugoj.

Antrenorul Alexandru Panait de la clubul lugojean a făcut parte din echipa de arbitraj la cele două competiţii din Serbia, arbitrând întrecerile de la paralele.

sursa: redesteptarea.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *