Gimnaștii lugojeni pe podiumul Cupei DKMT de la Novi Sad

Gimnastica lugojeană masculină își menține trendul pozitiv, reușind să-și completeze palmaresul cu noi trofee.

Sportivii lugojeni aparținând secției de gimnastică a Clubului Sportiv Școlar Lugoj au adunat o salbă de nouă medalii în cadrul etapei sârbești a Cupei DKMT de sâmbătă, 8 decembrie, și a ”Memorialului Laza Krstic și Marica Dzelatovic”, din 8-9 decembrie.

Reuniunea de gimnastică s-a desfășurat în aceeași locație la Novi Sad. Cu acest concurs s-a încheiat anul competițional pentru gimnaștii lugojeni.

Delegația lugojeană a fost condusă de antrenorul Alexandru Panait și a revenit acasă cu două medalii de aur, trei de argint și patru de bronz.

Au făcut deplasarea Zeno Kiss (9 ani), Flavian Bolkiș (9 ani), Denis Mureșan (9 ani), Raul Standolariu (11 ani), Flavius Borka (12 ani), Alex Popescu (17 ani). La întrecerile pentru Cupa DKMT s-a remarcat Zeno Kiss, care a obținut cele mai multe medalii pentru CSȘ Lugoj: aur la sărituri, argint la bară și bronz la inele și cal.

Ce-a doua medalie de aur a echipei noastre a fost cucerită de Flavius Borka, prin exercițiul de la sol. Sportivul și-a trecut în palmares și o medalie de argint la sărituri.

Pe podiumul DKMT-ului a urcat și Raul Standolariu, ce a obținut un bronz la sărituri.

În cadrul finalelor de la ”Memorialul Laza Krstic și Marica Dzelatovic” sportivii lugojeni au reușit să ia alte două medalii, prin Flavian Bolkiș, care a primit bronz pentru evoluția la bară și Flavius Borka, care a smuls argintul la sărituri.

“Cu acest rezultate am încheiat încă un an bun din punct de vedere al performanțelor pentru CSȘ Lugoj. Felicitări sportivilor și antrenorilor pentru munca depusă și sperăm să ne menținem la un nivel ridicat și în 2019. Ne mândrim cu Rafael Szabo, unul dintre cei mai buni gimnaști formați la CSȘ Lugoj și component din acest an al lotului național de seniori, care a fost inclus în Top 10 cei mai buni gimnaști ai României”, a spus profesorul Adrian Meleancă, fostul coordonator al secției de gimnastică a CSȘ Lugoj, care a preluat din noiembrie lotul național de juniori de la Reșița.

La întrecerile de la Novi Sad au fost prezenți 360 de gimnaști și gimnaste.

sursa: redesteptarea.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.