Grav accident de munca, la o fabrica din Lugoj; un barbat si-a prins mana intr-un utilaj.

Joi dupa-amiaza, un apel la 112 a anuntat producerea unui grav accident de munca, la o fabrica din Lugoj, de pe strada Olosagului.

Un angajat al societatii si-a prins mana intr-un utilaj.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanta cu medic si asistenta a intervenit imediat, a preluat pacientul si, dupa ce i-a acordat primele ingrijiri medicale, l-a transportat la spitalul din Lugoj. Aici, medicii au luat decizia sa il transfere de urgenta la Timisoara.

Un angajat a declarat pentru Lugoj Info.ro ca barbatul si-ar fi prins mana intr-un utilaj. “A fost groaznic! Doar ce a intrat schimbul. S-au auzit tipete. Si-a prins mana acolo. Cred ca pana sus la umar l-a strivit. L-au dus la spital. Cine stie daca ii mai poate fi salvata mana”, a declarat barbatul.

La firma a ajuns si un echipaj de politie care a inceput o ancheta pentru a stabili imprejurarile exacte in care s-a produs acest accident.

Cazul va fi preluat de catre inspectorii ITM care vor verifica amanuntit daca au fost respectate toate normele de siguranta a muncii. Victima are 35 de ani si ar fi fost angajata in urma cu putin timp.

sursa: lugojinfo.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.