Grav accident in apropiere de Timisoara; o femeie decedata si trei raniti!

Accident grav de circulație, duminică după-amiază, pe drumul ce face legătura dintre Timișoara și localitatea Peciu Nou. O mașină a ieșit de pe carosabil și s-a rostogolit de mai multe ori în câmp. O femeie și-a pierdut viața, iar trei bărbați au fost răniți.

Accidentul s-a produs din cauza șoferului de 47 de ani, care, într-un moment de neatenție, a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe carosabil. Mașina în care se aflau patru persoane, trei bărbați și o femeie, s-a rostogolit de mai multe ori pe câmp. În urma accidentului, femeia, în vârstă de 61 de ani, aflată la bordul mașinii a decedat.

La fața locului au ajuns echipaje de poliție, pompieri și ambulanță, care i-au preluat pe cei trei bărbați implicați în accident. Aceștia au fost răniți, însă au scăpat cu viață. Traficul a fost blocat în zonă.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală și continua cercetarile  pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a întâmplat accidentul.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *