Grav accident in vestul tarii. A fost solicitat elicopterul SMURD.

Un accident grav a avut loc, duminica dupa-amiaza, pe Drumul National 57. Doi tineri au fost raniti, iar pentru unul dintre ei a fost solicitat elicopterul SMURD.

Un sofer de 21 de ani din Moldova Noua se indrepta spre Pojejena, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului si a intrat in plin intr-un cap de pod. Atat el, cat si pasagerul din dreapta, un tanar de 19 ani, tot din Moldova Noua, au fost raniti grav.

Pentru pasager s-a solicitat interventia elicopterului SMURD, care l-a preluat de lalocul accidentului si l-a dus direct la Spitalul Judetean de Urgenta din Timisoara. Potrivit primelor informatii, acesta ar avea fractura de coloana.

Conducatorul auto, si el in stare grava, a fost dus cu o ambulanta la spitalul din Moldova Noua, iar de acolo a fost transferat la Spitalul Judetean de Urgenta din Resita.

Principala cauza accidentului este viteza excesivă, având în vedere că urmele de frânare de pe asfalt se întind pe mai multi metri metri.

Polițiștii cărășeni susțin că, pe lângă viteză, o altă cauză a producerii accidentului ar fi și preocupările șoferului la volan: „pe un sector de drum în aliniament, din cauza vitezei și a altor preocupări de natură a-i distrage atenția, șoferul a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă a direcției de mers, lovind un podeț din afara carosabilului”.

sursa: expressdebanat.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *