„Greu de prins 1”; nu au reușit să-i prindă pe cei ce aruncă gunoaie, dar au fost filmați „iubăretii din boscheți”

Primăria Lugoj a instalat camere să-i prindă pe cei care aruncă gunoaie, însă i-a filmat pe cei care se “iubesc în boscheți”.

Primăria Lugoj a decis să instaleze o camera de supraveghere pentru a-i surpinde  pe cei care aruncă deșeuri în zona cunoscută “La Băgrini”; de la Tapia până la uzina de apă.

„Lângă izvorul de la Tapia se face un drum către Timiș, la dreapta. Acolo se aruncă gunoaie, pe mal, până la uzina de apă și s-au adunat vreo trei bascule am calculat noi. Și am încercat să prindem pe cei care aruncă gunoi. Am pus o camera de luat vederi, într-un pom, care transmite imaginile pe un calculator, toată noaptea, timp de cinci nopți. Nu s-a adus gunoi în cele cinci nopți, dar sunt multe mașini de îndrăgostiți, care vin nopatea în zona aia, acolo unde sunt gunoaiele. Seara pe la 11 și dimineața pe la ora  5, 6, 7. Aș vrea să anunț că încercăm și în alte locuri. Am rămas și noi surprinși ce activități se desfășoară la gunoaie. În loc să-l vezi pe ala cu gunoiul, vezi alte prostii. Nu prostii, glumesc, lucruri lumești”, a declarat primarul Francisc Boldea, la postul local de televiziune, TEN TV.

Primarul Lugojului a anunțat că în toate zonele, în care se aruncă ilegal deșeuri, vor fi instalate astfel de camere. “O să-i prindem și o să-i amendăm și o să-i arătăm la televizor și pe internet, să vadă lumea cine sunt cei care murdăresc orașul”,a mai spus primarul Francisc Boldea.

sursa: banatenii.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *