Grindeanu, exclus cu un click. Neacşu se duce la Timişoara să îl scoată din baza de date a PSD

„De-ale Caragiale” la PSD. Secretarul general al partidului, Marian Neacșu, merge, astăzi, la Timișoara, pentru a-l scoate, personal, pe Sorin Grindeanu din baza de date a membrilor PSD. Exclus din partid, fostul premier are aliați la PSD Timiș și încă figurează în baza de date. 

Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a declarat, luni, în urma şedinţei Biroului Permanent Naţional al formaţiunii, că marţi după-amiază se va afla în Timişoara pentru a purta discuţii referitoare la situaţia organizaţiei judeţene. El a adăugat că fostul premier Sorin Grindeanu nu mai este membru al partidului, la fel cum nu mai e nici Victor Ponta.

Social-democrații susțin că trebuie adoptată o decizie formală, după ce joi, 20 iulie, secretarul de stat în Ministerul Educației Petru Andea a anunțat că a fost desemnat de către conducerea PSD să se ocupe de coordonarea activității filialei PSD Timiș.

”Conducerea națională a PSD m-a desemnat să mă ocup de coordonarea activității filialei în perioada care urmează, de la 1 august. Sunt vicepreședinte coordonator. Eu am oficial funcția de vicepreședinte al organizației. Domnul Sorin Grindeanu și-a pierdut calitatea de membru al PSD în urma deciziei CEx, ca urmare nu avem președinte, iar dintre vicepreședinți, am fost desemnat eu să coordonez activitatea până când se vor organiza alegeri în filială, cel mai probabil în toamnă”, afirma Petru Andea la momentul respectiv.

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *