Gripa a făcut alte 5 victime. Numărul deceselor a ajuns la 45

Numărul deceselor din cauza gripei a ajuns la 45, a anunțat miercuri Institutul Național de Sănătate Pubică din cadrul Ministerului Sănătății. Medicii sunt în alertă în condițiile în care s-au înregistrat 5 noi decese în ultimele 24 de ore.

Decese noi confirmate cu virusul gripal: 

– femeie de 78 de ani, din jud.Suceava, confirmată cu virus gripal tip B, având condiții medicale preexistente și nevaccinată antigripal. Data decesului: 20/02/2018

– femeie de 61 de ani, din jud.Suceava, confirmată cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, având condiții medicale preexistente și nevaccinată antigripal. Data decesului: 21/02/2018.

– femeie de 57 de ani, din jud.Satu Mare, confirmată cu virus gripal tip B, având condiții medicale preexistente și nevaccinată antigripal.Data decesului: 20/02/2018

– femeie de 73 de ani, din jud.Caras-Severin, confirmată cu virus gripal tip B, având condiții medicale preexistente și nevaccinată antigripal. Data decesului: 16/02/2018

– femeie de 54 de ani, din jud.Caras-Severin, confirmată cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, având condiții medicale preexistente și nevaccinată antigripal. Data decesului: 20/02/2018.

Un nou deces provocat de gripă a fost anunţat marţi seară, fiind vorba despre un bărbat de 59 de ani, din judeţul Suceava. Bărbatul acea condiţii medicale preexistente şi nu era vaccinat antigripal.

Alte patru persoane au decedat în ultimele 24 de ore. Ultimele două persoane care au murit din cauza gripei aveau condiţii medicale preexistente şi erau nevaccinate antigripal.

Este vorba de o femeie de 55 de ani din judeţul Braşov şi una de 61 de ani din judeţul Constanţa.

Alte victime ale zilei de ieri: o femeie de 61 de ani şi un bărbat de 84 de ani. Femeia avea şi alte afecţiuni şi nu era vaccinata antigripal. Bărbatul de 84 de ani era din judeţul Sălaj, iar în cazul acestuia a fost confirmat virusul gripal tip B. Şi acesta suferea de alte afecţiuni şi nu era vaccinat antigripal.

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.